Slangen en koppelingen

Victor Marine levert een assortiment ventilatorslangen met diverse koppelingen.

VP plat-oprolbare slang - Rood ten behoeve van de inlaat en Blauw ten behoeve van de uitlaat

VP plat-oprolbare gasvrij ventilatorslang is vervaardigd van geweven polyester versterkt met polyurethaan. Deze slang is verkrijgbaar in twee maten: 38mm (1 ½”) en 52mm (2") binnendiameter met een minimum lengte van 10 meter en een maximale lengte van 30 meter in veelvouden van 5 meter.

VP zwarte luchttoevoer slang

VP luchttoevoer slang is vervaardigd van versterkt neopreen rubber. Deze slang is verkrijgbaar in twee maten: 19mm (3/4”) en 25m (1") binnendiameter met een minimum lengte van 10 meter en een maximale lengte van 30 meter in veelvouden van 5 meter.

Koppelingen en connectoren

Victor Marine biedt een compleet assortiment koppelingen aan die passen bij alle gasvrij ventilatoren en slangen: BSP draad, Camlock, Storz, Nakajima, Butterworth, John Morris en nog veel meer.
Diverse verloopstukken en Y-stukken zijn ook beschikbaar

Koppelingsleutel
Victor Marine levert koppelingssleutels ten behoeve van de meeste type koppelingen.

VP tankwasslang

VP tankwasslang is vervaardigd van een neopreen materiaal met een voering van styreenbutadieenrubber (SBR). Deze slang is voor zien van twee roestvrij stalen aardedraden, om te zorgen dat de continuïteit van de aarding volledig wordt gewaarborgd. Deze slang is verkrijgbaar in twee maten: 38mm (1 ½”) en 52mm (2") binnendiameter met een minimum lengte van 10 meter en een maximale lengte van 60 meter in veelvouden van 5 meter.

Couplings and Connectors
Victor Marine offers a full range of couplings to suit all our 1½” and 2″ ID hoses: BSP Thread, Camlocks, Stortz, Nakajima, Butterworth, John Morris and many more.
Various double ended, Y-pieces and hot water line adaptors are available to ensure total connectivity.
Most connections are available from stock.

Hose Spanner
Victor Marine offer hose spanners to suit most couplings.