Technische scheepsbenodigdheden

Handelsactiviteiten

Naast haar specialistische activiteiten fungeert CTC b.v. als een handelsonderneming voor technische benodigdheden voor het schip. Omdat CTC b.v. zelfstandig en onafhankelijk is, is het in staat om materialen en apparatuur tegen zeer concurrerende prijzen te leveren. CTC b.v. is in staat apparatuur, hulpmiddelen, reserveonderdelen en benodigdheden (dek, motor, kombuis, cabine) te leveren aan boord van het schip in de meeste Noord- en West-Europese havens. Bovendien kunnen wij uw bestellingen verzenden naar havens overal ter wereld door middel van een koerier via luchtvracht, zeevracht of wegvervoer tegen zeer concurrerende tarieven.

 

Tankreinigingsdiensten

Van lokale markt levert CTC b.v. tankcleaning slangen, gas freeing slangen, eductors, pompen (o.a. Membraan pompen), koppelingen en alle andere benodigdheden voor tankcleaning.

 

Reparatie faciliteiten

Wij verzorgen de reparatie en het onderhoud van tank wasmachines en gas vrij ventilatoren van verschillende fabrikanten zoals Dasic, Toftejorg, Victor Pyrate, Gunclean, Cloud, Scanjet, Polarjet, Kappa, enz. Ook is het mogelijk (reserve)onderdelen voor de bovengenoemde machines te leveren.

 

Ondersteuning van kantoren

CTC b.v. heeft kantoren die ons ondersteunen in Duitsland, Spanje, Midden-Oosten, Singapore, India en Brazilië .