Technische scheepsbenodigdheden

Handelsactiviteiten

Naast haar specialistische activiteiten fungeert CTC b.v. als een leverancier van technische scheepsbenodigdheden. Omdat CTC b.v. zelfstandig en onafhankelijk is, zijn wij in staat om materialen en apparatuur tegen zeer concurrerende prijzen te leveren. CTC b.v. is in staat om apparatuur, reserveonderdelen en andere scheepsbenodigdheden te leveren aan boord van schepen in de meeste Noord- en West-Europese havens. Daarnaast kunnen wij materialen verzenden naar havens overal ter wereld middels koeriers, luchtvracht, zeevracht of wegtransport tegen zeer concurrerende tarieven.

Tankreiniging

Van de lokale markt levert CTC b.v. tankwasslangen, ejectors, pompen (o.a. membraan pompen), koppelingen en alle andere tankwas benodigdheden.

Reparatie faciliteiten

Wij verzorgen de reparatie en het onderhoud van tankwasmachines en gasvrij ventilatoren van verschillende fabrikanten zoals Dasic, Toftejorg, Victor Marine, Gunclean, Cloud, Scanjet, Polarjet, Kappa, enz. Ook leveren wij reserveonderdelen voor machines van bovengenoemde merken.

Ondersteuning

CTC b.v. heeft ondersteunende kantoren in Spanje, Singapore en Brazilië .