Tankwasmachines

Draagbare en vaste machines in roestvrij staal met een grote variatie in doorlaat en werplengte.

Victor Marine tankwasmachines (voorheen bekend onder de merknaam Victor Pyrate) zijn van bewezen hoge kwaliteit en zijn efficiënt en robuust.

Ontwikkeling en productie van tankwasapparatuur gedurende meer dan 60 jaar heeft Victor Marine een schat aan kennis en ervaring opgeleverd met betrekking tot het verzorgen van tankwas oplossingen geschikt voor alle soorten en maten tankers.

Victor Marine produceert zowel draagbare als vaste tankwasmachines met de volgende kenmerken:

  • Werplengte van 9 tot 38m
  • Wascyclustijd vanaf 16 minuten
  • Beschikbaar in RVS
  • Minimale werkdruk 5 bar
  • Klasse typegoedkeuringen

Victor Marine kan het ideale systeem ontwerpen middels het opstellen van een schaduwdiagram zodat het aantal, de positie en het type machine wordt geoptimaliseerd.

Naast tankwasmachines levert Victor Marine alle andere voor het tankwassen benodigde aanvullende apparatuur.

VP Minor

Voorgeprogrammeerde VP Minor Tankwasmachine met twee mondstukken

De VP Minor is een voorgeprogrammeerde tankwasmachine met twee mondstukken die zeer eenvoudig in ontwerp en werking is, waardoor het onderhoud makkelijk is. De VP Minor kan zowel draagbaar als vast gemonteerd worden toegepast op ruwe olie tankers, produkten tankers en chemicaliën tankers. De VP Minor is verkrijgbaar in roestvrij staal en heeft een maximale werplengte van 14,6 meter.

VP Major

Voorgeprogrammeerde VP major tankwasmachine met twee mondstukken

De VP Major tankwasmachine is een voorgeprogrammeerde tankwasmachine met twee mondstukken die zeer eenvoudig in ontwerp en werking is, waardoor het onderhoud makkelijk is. De VP Major kan zowel draagbaar als vast gemonteerd worden toegepast op ruwe olie tankers, produkten tankers en chemicaliën tankers. De VP Major is verkrijgbaar in roestvrij staal en heeft een maximale werplengte van 38 meter.

VP Watergun


De VP Watergun is een krachtig waterkanon met een effectieve werplengte van maximaal 25 meter en met een lage terugslag voor snelle reiniging van dekken en ladingruimtes. De VP Watergun wordt geleverd compleet met een statief. Het lichtgewicht ontwerp is ideaal voor éénmansbediening.

Voor meer informatie, lees de onderstaande productbrochure